Draag jij de academie een warm hart toe? Houd je ervan mensen warm te maken voor muziek, woord of dans?

Wist je dat alles wat je aandacht geeft groeit?

Wel, onze school is op zoek naar enthousiaste mensen om onze activiteiten “in the picture” te zetten zodat meer en meer mensen de weg vinden naar onze academie.

Want, stel je voor, hoe heerlijk zou het zijn dat onze leerkrachten en leerlingen gegarandeerd voor volle zalen spelen? Dat zij bij afloop telkens weer overdonderd worden door een oorverdovend applaus? Stel je voor dat er bij de concerten en voorstellingen zoveel en gevarieerd publiek is dat er in de foyer nog uren gezellig kan doorgebabbeld worden? Stel je voor … ! Dat zou toch geweldig zijn?!

Jij kan daar mee je schouders onder zetten!

Door onze affiches thuis of in je zaak uit te hangen EN/OF online promo te voeren via je Facebookaccount, kan je de academie helpen stuk voor stuk warme podia aan te bieden aan al onze leerlingen en leerkrachten. Je ontvangt in ruil een tegoedbon voor 6 consumpties bij concerten in onze school!

Ben jij of ken jij iemand die graag wil bijdragen aan een vlotte ticketverkoop en goedgevulde zalen? Stuur ons dan een mail naar info@amwdmortsel.be en word AMWD-ambassadeur!