Onze academie is trots één van haar sterke aanwinsten voor te stellen: Priscilla Nokoe! Zij geeft voortaan popzang aan de academie te Mortsel en vervoegt zo onze popafdeling.

“De basis van zingen is hetzelfde ongeacht je pop of klassiek zingt”, vertelt Priscilla. “Dat betekent dat we werken aan ademondersteuning, een goede houding, ontspannen kaken en lippen, etc. In de les popzang onderzoeken we de verschillende soorten geluid die je kan maken. Ook oefenen we op het goed gebruik van de microfoon. Naast alle technische aspecten werken we ook aan variatie, improvisatie en de interpretatie van de teksten. Bij het instuderen van het nummer, zoeken we hoe je er je eigen draai aan kan geven. Natuurlijk hoeven we niet alleen popsongs in de les te zingen. We kunnen ook rock, jazz, country, musicals, etc. zingen.”

We hoorden van haar leerlingen al veel positieve commentaar: “Priscilla is een enthousiaste, gemotiveerde leerkracht.  Ze verwacht veel van haar leerlingen en ziet in elke leerling het beste. Priscilla geeft me het nodige duwtje om buiten mijn comfortzone te werken.”