© maakjemondmasker.be

Helaas moeten wij het nieuws brengen dat toonmomenten en concerten in de academie worden afgelast omwille van de nieuwe coronamaatregelen. Onze academie zal daarom tot de kerstvakantie geen toonmomenten met publiek organiseren. We bekijken momenteel volop de mogelijkheden om toonmomenten te streamen.

Ondanks het mondmasker en alle annulering kunnen we ook opgelucht ademhalen dat de lessen wél mogen blijven doorgaan. We kunnen dus blijven dansen en muziek of theater maken. Voor velen onder ons zijn dit expressievormen die bijna even hard nodig zijn als ademen. Als academie stellen wij daarom alles in het werk om dit mogelijk te blijven maken. Dit vraagt van onze hele team, maar ook van onze leerlingen en hun ouders behoorlijk wat aanpassingsvermogen en creativiteit.

Gelukkig zijn al de mensen verbonden aan onze academie creatievelingen én dat houdt ons sterk in verbinding met elkaar! Wij zijn dus zeer blij dat onze leerlingen elkaar kunnen blijven ontmoeten en dat wij hen een veilige plek aanbieden waar gedanst, gemusiceerd of gespeeld kan worden. Zo dragen wij ook ons steentje bij aan een gezonde bevolking.

Houd vol! Wees creatief en blijf in verbinding!