ZANG ALGEMEEN

Zingen kan je in groep en ook alleen.

Leren zingen is een proces van juiste ademhaling om een correcte ademdruk te verkrijgen, juiste dictie (tong, kaak en lippen) en veel ontspanning.

Het is een instrument dat je altijd ter beschikking hebt en het is gratis.

Je kan leren zingen omdat je in een koor wil meezingen of in een band. Je kan het leren om later professioneel zanger te worden in de opera of liedzanger of in oratorium. Ook kan je het combineren met een andere discipline als singer-songwriter.

Zingen is heilzaam en kan therapeutisch werken, het maakt gelukkig, vooral als je het in groep doet.

 

POPZANG

(vanaf 12 jaar)

Wil je graag met een sterke techniek en met plezier pop leren zingen dan ben je aan het juiste adres in onze academie. Wij zijn een team dat streeft naar samenwerking en willen graag deze jonge afdeling tot een succes brengen.

Zingen is een natuurlijk gegeven en ligt zeer dicht bij het spreken. Goede ademtechniek en omgaan met ademdruk zodat het leidt tot ontspannen gebruik van het stemapparaat is ook cruciaal bij popzang.

Bij ons leer je omgaan met je stem en laat je ze groeien op een verantwoorde manier tot een zeer soepel apparaat om je in je popsongs te laten schitteren. Het repertorium wordt individueel aangepast en is heel breed.