Om je in te schrijven bij AMWD maak je vooraf een account aan op Mijn academie. Hiervoor gebruik je best een computer. Met de smartphone kan ook, maar dit zorgt soms voor moeilijkheden.

Indien je reeds een account aanmaakte voor een andere (gesubsidieerde) academie, kan je deze ook gebruiken voor onze academie. Nadat je hebt ingelogd, kan je links op het scherm “andere academie?” kiezen.

  1. account aanmaken op https://mijnacademie.be/amwdmortsel
    Op basis van je adres bekijkt het programma voor wie je een inschrijving kan doen. Dit dient dan ook exact ingevuld te worden. (eventueel busnummer apart, officiële schrijfwijze straatnaam)
  2. bevestigen via mail
  3. gezinsleden ontgrendelen m.b.v. rijksregisternummer (als je al leerling bent bij ons)
    OF
    gezinsleden toevoegen
  4. contactgegevens nakijken + vragen beantwoorden

 

Heb je al voorkennis opgedaan buiten de academie? Neem dan (bij voorkeur in mei of later) contact op met de academie via info@amwdmortsel.be. We brengen je dan in contact met de pedagogische coördinator om je niveau te bepalen. Op deze manier kunnen we meteen een correct inschrijvingsvoorstel voor je klaarzetten.

Heb je bij inschrijving nog geen keuze kunnen maken uit ons instrumentenaanbod? Duid dan ‘ik stel mijn keuze nog even uit’ dan nemen we contact op om samen met jou op zoek te gaan naar het meest geschikte instrument.

Houd er rekening mee dat de inschrijvingen begin juni starten en de plaatsen snel vollopen…

Inschrijvingen voor academiejaar 2021 zijn ondertussen afgelopen.