‘How to become your best self?’ is een spelprogramma waar twee nietsvermoedende vrouwen zich middenin bevinden. Elk vanuit hun eigen perspectief betreden de personages een wereld waarin ze het publiek moeten overtuigen van ‘de beste versie van zichzelf’. Doorheen het spel worden ze bestookt met opdrachten die van hen een beter mens zouden maken en tijdens deze confronterende zoektocht dringen vragen over schoonheidsidealen, vergankelijkheid en zelfbeeld zich op. Hoe word je de beste versie van jezelf? Kun je ‘er’ ooit geraken? En wie wint het spel?

Geïnspireerd door tiktok-filmpjes, groene sapjes en influencers, maakten Daphné Termote en Lotte Andriessen een voorstelling over een thema dat ons allemaal wel eens bezighoudt: schoonheidsidealen. Deze voorstelling is geschikt en bedoeld voor jongeren vanaf 15 jaar, maar ook voor volwassenen die al wel eens schrikken van een rimpeltje meer.

concept en spel Daphné Termote, Lotte Andriessen – residentie-ondersteuning de Singel vzw – met dank aan Ariane van Vliet, Jonas De Bruyn, Ella Copermans, Michaël Andriessen, Inge Adam, Johannes Lievens, Soraya van Welsenis, Gert-Jan Termote, AMWD Mortsel, CC Het Gasthuis Aarschot, De Markthallen

De Academie voor Muziek, Woord en Dans organiseert samen met Vrije tijd Mortsel voorstellingen om de talenten van haar docenten een welverdiend podium te geven. Daphné Termote is docent muziek-woordinitiatie en woordlab aan de Academie.

vrijdag 29 november 2024
om 20.15 uur
Studio, Eggestraat 13, Mortsel

tickets